WELKOM BIJ Mensendieck Praktijk Wormer

Door oefentherapie Mensendieck wordt u zich bewust van uw houding en beweging tijdens dagelijkse bezigheden. Samen met u kijken wij naar uw houding en de manier van bewegen, om de klachten te verhelpen.Groepslessen vanaf september 2021 weer van start

Kay geeft de groepsactiviteit 'Bewegen', waarin wordt gewerkt aan het verbeteren van de balans, de kracht en het uithoudingsvermogen. De beweegactiviteit is geschikt voor mensen die geregeld vallen, onzeker ter been zijn, stijfheid ervaren of pijn hebben, maar ook voor mensen die preventief willen deelnemen. De deelnemers krijgen meer zelfvertrouwen doordat de balans en het uithoudingsvermogen verbeteren en de kracht in de benen toeneemt.

Praktische informatie

De beweegactiviteit duurt 45 minuten en is 1x in de week. Deze begint met een warming-up, die wordt gevolgd door diverse balans- en krachtoefeningen en en eindigt met een cooling-down. De kosten bedragen € 60 voor 12 lessen en deze vinden plaats in de praktijk op de tweede etage van Zorgcentrum Torenerf in Wormer. 

Neem contact op en meld u aan!