JOKE EGSTORF

OEFENTHERAPEUT MENSENDIECK

HOUDING | BALANS | KRACHT

Naar boven

ContactgegevensJoke Egstorf - Mensendieck Praktijk Wormer

Oefentherapeut Mensendieck - Master Chronische Ziekten, specialisatie geriatrie

Zorgcentrum Torenerf
Prins van Oranjestraat 1, 2e etage
1531 GA Wormer
M: 06 22 199 299 (ook WhatsApp)
E: info@mensendieckpraktijkwormer.nl

KvK-nummer: 34357503

U kunt zich per mail aanmelden als cliënt bij onze praktijk. Ook kunt u ons mailen als u meer informatie wilt. Onze voorkeur gaat echter uit naar telefonisch contact in verband met uw privacy en de Europese privacywetgeving. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Openingstijden praktijk

Maandag, woensdag, vrijdag: 08.00 - 18.00
Dinsdag en donderdag: 08.00 - 21.00

Verwijzing nodig?U heeft voor algemene oefentherapie Mensendieck geen verwijzing nodig van uw huisarts; u kunt direct een afspraak maken. Heeft u de ziekte van Parkinson of een andere ziekte die voorkomt op de chronische lijst, dan is een verwijzing van uw huisarts of specialist gewenst.

SamenwerkingsverbandenProject kwetsbare ouderen - Huisartsenpraktijk de Schans

Sinds 2013 werk ik samen met Huisartsenpraktijk de Schans. Deze huisartsen screenen kwetsbare ouderen voordat zij worden doorverwezen naar een bepaalde zorgverlener. Daardoor kunnen patiënten efficiënt worden geholpen.
Ook met de andere huisarten en een aantal andere zorgverleners in Wormer voer ik regelmatig multidisciplinair overleg om de zorg voor patiënten optimaal af te kunnen stemmen.

Klantenervaringsonderzoek Qualizorg

Ik heb me aangesloten bij het klantenervaringsonderzoek van Qualizorg, een bedrijf dat onderzoek doet naar de ervaringen van patiënten in de zorgsector. Dit houdt in dat ik patiënten, als zij daarmee instemmen, per e-mail een vragenlijst stuur. De antwoorden zijn voor mij niet zichtbaar, aangezien deze online direct worden doorgestuurd naar Qualizorg.

Het doel van deze enquête is de kwaliteit van de zorg te verbeteren en de behandelingen nog beter aan te laten sluiten op de hulpvragen van patiënten.

HOF-overleg

Al jaren vindt er in Wormer een HOF-overleg plaats waar ik aan deelneem, tussen zorgverleners uit verschillende disciplines: huisartsen, (kinder)oefentherapeuten, (kinder)fysiotherapeuten, een logopediste, een pyscholoog, de thuiszorg van Evean, de Zorgcirkel en de WMO (mantelzorgers).

Zorgverzekeraar Achmea heeft dit overleg opgezet om de communicatie tussen de zorgverleners te verbeteren en zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat onze behandelingen zo efficiënt en doelmatig mogelijk verlopen.

Lees meer


TarievenHieronder vindt u de tarieven van een behandeling bij Mensendieck Praktijk Wormer:

Behandeling oefentherapie Mensendieck € 30,00
Behandeling oefentherapie Mensendieck aan huis € 45,00
Lange zitting; complexe zorgvraag € 55,00
Screening € 13,00
Intake en onderzoek na screening € 45,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek € 70,00

Deze tarieven zijn van toepassing indien de vergoeding uit uw aanvullende verzekering niet voldoende is.

Op de website van de VvOCM kunt u direct zien hoeveel behandelingen oefentherapie Mensendieck uw zorgverzekeraar vergoedt. Kijk voor de zekerheid altijd uw eigen polisvoorwaarden na of neem contact met op uw verzekeraar.

Klachten & privacyKlachtenregeling

U vindt de folders met betrekking tot de klachtenprocedure en de klachtenregeling voor eerstelijns paramedici op website van de VvOCM.

Privacyreglement

De Beroepscode voor oefentherapeuten is te vinden op de website van de VvOCM.